Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Sfârșit de sezon în Centrele de agrement ale DJST Vâlcea: 1500 de tineri au fost în taberele vâlcene

La nivelul judeţului Vâlcea funcţionează în regim de tabără, Centrele de agrement Cozia, Căciulata şi Brădișor administrate de Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Vâlcea. Centrele de agrement au primit în perioada mai–septembrie 2016 aproximativ 1500 de tineri.

Din centralizarea situaţiei rezervărilor rezultă că până la 15 septembrie au petrecut momente de neuitat în taberele DJST Vâlcea tineri din judeţe precum Constanţa, Alba, Dolj, Olt, Galaţi, Bihor, Prahova, Buzău, Timișoara, Tulcea, Bacău, Sibiu și județul Vâlcea.

De asemenea, DJST Vâlcea, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, a trimis la mare, în cadrul taberelor sociale organizate de Ministerul Tineretului și Sportului, 56 de tineri cu probleme sociale. Tot în cadrul aceluiași program, au petrecut un sejur la mare și 39 tineri cu handicap.

Nu în ultimul rând, reamintim că în acest an, Centrul de agrement Cozia a fost gazda derulării celei de-a doua ediții a Taberei naționale „Descoperă, cunoaște, apreciază!”.

Taberele sunt pregătite conform normelor impuse de Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, fiind asigurate, pentru toate seriile, asistenţă medicală şi medicamente pentru situaţii medicale de urgenţă.