Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Şerban Huidu ŞOCHEAZĂ din nou!

Fostul cârcotaş Şerban Huidu, deşi a dispărut din viaţa publică, continuă să aibă o activitate intensă pe reţeaua de socializare Facebook. Astfel, el a şocat fanii de pe Facebook când a postat fotografii cu el în care este gras şi cu chelie. Mai în glumă, mai în serios, Huidu spune că seamănă cu Bruce Willis sau cu un recuperator.

“Plec în vacanţă în Grecia! Au grecii două variante: să se bucure că a venit Bruce Willis să îi salveze sau să fugă pentru că au venit recuperatorii!” scrie el alăturat pozei pe Facebook.

Imediat după postarea fotografiei, sute de reacţii, care mai de care mai “colorate” au apărut la comentarii, dar Huidu le-a dat replica: “Nu puteţi scrie voi cât pot şterge eu! Şi când văd unii ca voi mă ambiţionez mai tare!”.

Şerban Huidu a fost până în urmă cu câţiva ani cel mai simpatizat prezentator tv din România, dar accidentul în care a fost implicat din care a rezultat moartea a trei persoane, apoi decesul mamei sale, l-au făcut pe acesta să se retragă într-un con de umbră.