Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Scandal cu ţigani la Spitalul Judeţean Vâlcea! Un poliţist este rănit

Miercuri, 31 august 2016, mai mulţi cetăţeni de etnie rromă din municipiul Râmnicu Vâlcea au întins masa pe trotuarul de pe strada Ştirbei Vodă. Imediat, a fost alertată poliţia şi la faţa locului s-au deplasat multe echipaje. Rromii au devenit violenţi, ba chiar au rănit un om al legii. Apoi, scandalul s-a mutat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, acolo unde au primit îngrijiri medicale atât poliţistul, cât şi unii cetăţeni rromi.

Camerele video de supraveghere din municipiul Râmnicu Vâlcea au surprins întregul scandal. Poliţiştii au demarat deja verificările în acest dosar, rromii fiind cercetaţi pentru tulburarea ordinii publice, loviri şi alte violenţe.

Costi Rădulescu: Post de jandarmi la Spitalul Judeţean Vâlcea

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, este decis să înfiinţeze un post de jandarmi la Spitalul Judeţean Vâlcea, considerând că medicii nu trebuie să lucreze sub presiune.

„Nu mai accept această batjocură! Mâine vreau să iau legătura cu şeful jandarmilor din Vâlcea şi o să fac toate demersurile pentru înfiinţarea unui post de jandarmi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Nu accept ca medicii să lucreze sub o astfel de teroare. Nu se mai poate. Este inadmisibil. Nu ştiu încă sub ce formă, dar trebuie găsită soluţia înfiinţării unui post de jandarmi la spital. De aceea ne pleacă doctorii din urgenţă. Vreau să văd care sunt condiţiile pentru ca acest demers al meu să devină realitate. Sunt dispus să merg până la premier pentru această problemă. Pare că medicii de la urgenţe sunt tot timpul sub asediu”, ne-a declarat preşedintele Consiliul Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.