Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

S-a deschis noul showroom și service Toyota în Râmnicu Vâlcea

Toyota și Nurvil anunță încheierea unui parteneriat pentru reprezentarea mărcii nipone. Toyota este reprezentată în județul Vâlcea și nu numai de către compania Autovil, parte a Grupului Nurvil, prin showroom-ul și service-ul deschise din 12 aprilie 2021 în Râmnicu Vâlcea, str. Ștrandului nr. 56 (lângă Nurvil Audi). Denumirea comercială sub care funcționează noul dealer este Toyota Vâlcea Est.

O echipă dedicată de profesioniști în vânzări, întreținere și reparații auto este pregătită de către producătorul nipon pentru a oferi servicii și automobile de calitate superioară clienților.
Arhitectura modernă a showroom-ului Toyota Vâlcea Est pune în valoare designul unic al automobilelor Toyota. Echipa de vânzători oferă servicii de calitate clienților, respectând standardele de calitate pe tot parcursul procesului de vânzare și livrare a automobilelor Toyota.
Service-ul dotat modern al Toyota Vâlcea Est este locul în care echipa de tehnicieni bine pregătiți efectuează cu succes toată gama de operații de întreținere și reparații la automobilele Toyota.
Misiunea Toyota în Europa și în România: cu pasiune și inovație facem complexul simplu și dificilul posibil. Împreună, facem diferența în viața clienților și a partenerilor noștri de afaceri, pentru a fi recompensați cu un zâmbet.

Grupul Nurvil s-a făcut cunoscut în lumea auto ca reprezentant al mărcilor Volkswagen, Audi, Seat, Volkswagen Vehicule Comerciale, Das WeltAuto, Škoda Service în județele Vâlcea și Gorj.
Toyota este promotorul propulsiei hibrid, care îmbină propulsia electrică și pe cea clasică, pentru un condus ecologic fără compromisuri în ceea ce privește performanța. Peste 15 milioane de automobile hibride Toyota au fost vândute de la debutul modelului Prius, în 1997. Toyota are 9 fabrici și un centru de design în Europa.

Vă așteptăm la Toyota Vâlcea Est, str. Ștrandului nr. 56 (lângă Nurvil Audi). Tel.: 0350 800 800. Email: [email protected].

Pentru cereri de informații, drive-test și materiale suplimentare, vă rugăm să vă adresați domnului Adrian Enache, Specialist Marketing, telefon 0758 059 463, email [email protected].