Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Rotary Club Râmnicu Vâlcea, SPRIJIN PENTRU PERSONALUL MEDICAL DIN LINIA ÎNTÂI ” ȘI PENTRU PACIENȚII INTERNAȚI ÎN PERIOADA PANDEMIEI

Membrii Rotary Club Rm Vâlcea s-au mobilizat, ca de fiecare dată și, în aceste momente grele, au reușit să continue proiectul „SPRIJIN PENTRU PERSONALUL MEDICAL DIN LINIA ÎNTÂI ȘI PENTRU PACIENȚII INTERNAȚI ÎN PERIOADA PANDEMIEI”, prin achiziționarea cu ajutorul unor sponsori generoși a 90 de seturi de lenjerie și donarea acestora către doua unități spitalicești: Spitalul de Pneumoftiziologie de la Mihaiesti și Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.

Un set este compus din pernă, pilota, față de pernă, cearceaf pat și cearceaf plic.

„Această donație generoasă se ridică la 20.000 de lei și a fost acordată de către firma TOPANEL.

Tot în cadrul acestui proiect am donat Spitalului Județean de Urgență un VIDEO LARINGOSCOP DE ULTIMĂ GENERAȚIE, extrem de util în examinarea pacienților, inclusiv a celor atinși de pandemia cu noul coronavirus, un tunel de dezinfecție pentru clădirea anexată Secției de Boli Infecțioase destinată consultație pacienților covid pozitiv și un Electrocardiograf portabil. Valoarea donațiilor depășește 72 000 de lei. Atâta timp cât aceasta situație va persista nu ne vom opri, vom căuta să acoperim, prin contribuție proprie și prin sponsorizări și alte necesități ale unităților spitalicești vâlcene.

Dorința de a fi solidari cu semenii aflați în dificultate a generat și proiectul AJUTOR PENTRU CROAȚIA. Membrii clubului s-au mobilizat exemplar. Din contribuțiilor lor, ROTARY CLUB RÂMNICU VÂLCEA a reușit să doneze 5500 de euro, comunității din SISAK, CROAȚIA, o localitate greu încercată în urma cutremurului. Banii au fost deja trimiși.
Așa cum știți, Rotary înseamnă să servești mai presus de tine însuți, să identifici problemele comunității și prin puterea de a lucra în echipă, să produci o schimbare în bine” a transmis Marian Mitră, președinte Rotary Club Râmnicu Vâlcea 2020-2021.