Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

River Plaza Mall aduce Adidas, Intersport, CCC, Claire’s şi Oni’s Accessories la Vâlcea

River Plaza Mall, un centru comercial din portofoliul specialistului internațional în centre comerciale Sonae Sierra, își reînnoiește mixul de chiriași și îmbunătățește performanțele printr-un management proactiv. Având 8 noi deschideri până la Crăciun, River Plaza Mall ajunge la un grad de ocupare în jurul valorii de 85%, cu noi magazine pentru locuitorii orașului și cei din împrejurimi, unele dintre acestea concepte unice în regiune. Cele mai recente contracte semnate completează rezultatele pozitive ale vânzărilor și numărului de vizitatori înregistrate de la începutul anului până acum, cu o creștere de 5,5% a vânzărilor și cu 3% mai multe vizite până în septembrie 2014, față de aceeași perioadă a anului trecut.

Performanțele operaționale înregistrate demonstrează reziliența companiei și capacitatea sa de a confirma poziția de lider în regiune a River Plaza Mall, precum și abilitatea de a crea destinații comerciale și de divertisment moderne și evolutive. Aceste 8 noi deschideri de magazine vor consolida performanța și vor crește atractivitatea centrului, susținând astfel performanțele viitoare ale River Plaza Mall.

Marius Mateescu, Manager River Plaza Mall, a declarat: „Ne bucură foarte mult numărul tot mai mare de vizitatori din centrul nostru și succesul în ceea ce privește vânzările chiriașilor noștri.”

Cătălin Cucian, Manager de Operațiuni, Sonae Sierra adaugă: „Îmbunătățirea mixului de chiriași este un obiectiv continuu al echipei de management și suntem încrezători că, odată cu deschiderea acestor 8 noi magazine, vom menține cresterea în ceea ce privește performanța operațională a centrului comercial. Rezultatele pe care le avem confirmă faptul că River Plaza Mall își consolidează poziția ca destinația preferată din regiune și faptul că depunem eforturile noastre în direcția potrivită.”

Noile magazine vor crește oferta comercială a River Plaza Mall pe mai multe categorii. Deschiderea magazinelor Adidas și Intersport va extinde oferta de sport și de petrecere a timpului liber, magazinul Exit9 va consolida oferta de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, CCC, deschis în luna septembrie, se alătură gamei de încălțăminte, în timp ce oferta de accesorii se extinde cu Claire’s și Oni’s Accesories, deschis recent, în octombrie. În plus, zona de restaurante va avea, de asemenea, o nouă unitate prin deschiderea La Cucina di Mary, în timp ce zona de divertisment, îmbunătățită odată cu deschiderea din acest an a Line Cinema, va fi consolidată în timpul iernii cu patinoarul Tao Ice Land.

Cu aceste deschideri, gradul de ocupare în River Plaza Mall va ajunge la 85%, cu o perspectivă pozitivă pentru perioada următoare.