Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„REVOLUŢIA ZĂPEZII – Big-Extreme Party” la Transalpina Schi Resort

În data de 18 – 19 ianuarie 2014, la Domeniul Schiabil TRANSALPINA SKI RESORT – Vidra Voineasa va avea loc evenimentul „REVOLUŢIA ZĂPEZII – Big-Extreme Party” eveniment desfăşurat în colaborare cu Discovering Transylvania prin proiectul intitulat – România, drumuri cu poveste”.

Proiectul Discovering Transylvania îşi propune promovarea frumuseţilor României, a tradiţiilor şi a legendelor. Echipa Discovering Transylvania şi invitaţii săi vor parcurge un traseu bine definit şi documentat, în fiecare zi de traseu este însoţită de o poveste şi personaje din zonele prin care vor trece. Modul de deplasare este cu maşini 4×4 şi motociclete enduro. Cea mai mare parte din trasee este non asfalt, prin păduri, drumuri forestiere, dealuri şi poteci de munte. Vor fi promovate sporturile extreme (snowboard, ski, offroad, enduro, parapantă, etc.).

Fiecare loc vizitat va fi prezentat cu legenda lui, cu prezentul pe care îl trăieşte personajul locului, cu sălbăticia stăpână pe tehnologie, cu potenţialul turistic, etc.

Pentru că Ski Resort Transalpina reprezintă un etalon pentru România, în ceea ce priveşte practicarea sporturilor de iarnă, atât prin calitatea pârtiilor, a zăpezii, a instalaţiilor moderne, cât mai ales prin frumuseţea naturală a peisajului, acest loc a fost ales special pentru finalul expediţiei. Turiştii care vor alege să petreacă acest weekend la Ski Resort Transalpina vor beneficia de preţuri promoţionale la achiziţia Ski-Pass-ului: 60 le/zi pentru adulţi, respectiv 30 lei/zi – pentru copii. Atmosfera va fi întreţinută cu sprijinul Big FM şi Astronaut Kru, cei care pregătesc un Extreme Party, condimentat cu diverse concursuri distractive şi premii surpriză la Apres Ski-ul situat la baza intermediară a pârtiei. De asemenea, este bine de ştiut că pârtia de sub telegondolă este în perfectă stare de funcţionare, acoperită de un strat consistent de zăpadă artificială.