Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto evz.ro

RAREŞ BOGDAN a luat-o în freză de la Oana Roman

foto evz.roRealizatorul de emisiuni de la realitatea TV, Rareş Bogdan, a dat cu mucii-n fasole, atacându-l pe premierul Victor Ponta pentru a stat aproape o luna de zile în lumea arabă.

Din păcate pentru „sprâncenat”, la TV se mai uită şi oameni care au habar şi care nu mai suportă prostia şi impostura. Oana Roman l-a pus la punct pe jurnalist, explicându-i că, de fapt, Turcia nu este o tara din ‘lumea araba’.

Poziţia fiicei fostului premier al României este postată pe o reţea de socializare.

„Astazi am deschis televizorul….ajung din greseala pe un post unde un domn ..moderator….la un post de stiri….afirma, citez: ” in lumea araba acolo unde dl Ponta si a petrecut ultima luna.” .Am incheiat citatul….Dle .moderator…Turcia nu este in lumea araba….este o tara musulmana dar nu araba. Si asta pentru ca: nu toti musulmanii sunt arabi, nu toti arabii sunt musulmani….( multi arabi sunt crestini) iar dintre musulmani doar 20 la suta sunt arabi. A fi arab inseamna a vorbi araba nu a fi musulman. Sunt peste un miliard de musulmani in lume iar dintre ei , arabi sint pana in 300 de milioane. Majoritatea musulmanilor sunt in India, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Turcia. Multi sunt in Africa….dar NU Sunt arabi. Turcia este o tara musulmana intre Europa si Asia….o tara Orientala, dar nu araba. Va rog daca nu stiti macar taceti.”, a scris Oana Roman pe Facebook.