Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Publică ACUM ANUNȚURI de mică publicitate!

ANUNȚURI de mică publicitate și promovare on-line pe cel mai bun site de știri din Vâlcea: www.voceavalcii.ro pentru persoane fizice. Vocea Vâlcii este lider de audiență on-line de mai bine de 8 ani de zile, cifrele putând fi consultate pe Google Analytics. În luna martie 2020, pe Google Analytics, site-ul Vocea Vâlcii a avut 202,166 afișări.
De asemenea, site-ul Vocea Vâlcii este admis, începând cu data de 9 mai 2015, la Google News, ceea ce înseamnă că informațiile promovate de noi sunt rapid indexate de motorul de căutare Google și mult mai vizibile la nivel național.
Publicare gratuită în ediția tipărită Vocea Vâlcii: De 20 ani, VOCEA VÂLCII este alături de comunitatea vâlceană în încercarea de a găsi, de fiecare dată, răspuns la problemele concetăţenilor şi să satisfacă, în permanenţă, valorile şi exigenţele Dvs.
VOCEA VÂLCII este cel mai citit ziar local, dezvoltându-se în timp şi lărgindu-şi aria de acoperire atât în judeţul Vâlcea, prin ediţia print, cât şi în întreaga ţară, prin ediţia on-line.
Așadar, pentru publicare anunț print și on-line, precum și postare pe FB pagina de socializare Vocea Vâlcii, care are 29.193 de urmăritori, vă oferim un preț de nerefuzat – 19 lei, toate taxele incluse, timp de 30 de zile.
Cum procedați? Trimiteți anunțul dvs. pe mail la [email protected], pe telefon sau whatsapp la 0745268444 sau pe pagina FB Vocea Vâlcii.

Ziarul Vocea Vâlcii iti pune la dispozitie prin intermediul SC ALMADIX PREST SRL urmatoarea modalitate de plata:
– Plata prin transfer bancar: prin Online Banking sau in contul RO61BRDE390SV54508103900 deschis la BRD RAMNICU VALCEA.