Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Prințul Andrew este acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră

Prinţul Andrew este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o femeie pe când era minoră. Femeia susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu Prinţul Andrew de trei ori, iar întâlnirile au avut loc în Londra, New York şi în Insulele Virgine, potrivit dailymail.co.uk.

Cunoscută doar sub pseudonimul „Jane Doe #3″, ea a spus că a acționat la ordinul lui Jeffrey Epstein, un bancher bogat de pe Wall Street, prieten apropiat al Prințului Andrew. Epstein a fost condamnat în 2008 pentru că a apelat la serviciile unor prostituate minore. Nu a fost precizată nicio dată, însă „Jane Doe #3″ afirmă că a fost sclava sexuală a lui Jeffrey Epstein între 1999 și 2002.

Jeffrey Epstein este prieten cu Prinţul Andrew. Casa regală britanică a respins acuzaţia, un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham afirmând că este vorba despre „un proces civil de lungă durată din SUA”, iar că acesta „nu are nici o legătură cu Prinţul Andrew”.

Femeia îl menționează de asemenea în plângerea sa pe Alan Dershowitz, care este unul dintre avocații lui Epstein și unul dintre cei mai cunoscuți juriști americani. Intervievat de AFP, Alan Dershowitz a negat categoric orice implicare și a acuzat-o pe femeie că „a fabricat această poveste” pentru a putea obține bani prin șantaj de la Epstein.

„Atacurile agresive de acest tip împotriva mea sunt exact motivul pentru care victimele abuzurilor sexuale păstrează în general tăcerea, și la fel s-a întâmplat și în cazul meu. Însă acest lucru se va schimba. Nu vreau să mă las intimidată și redusă la tăcere”, a reacționat imediat femeia, într-un comunicat transmis publicației The Guardian.