Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: Facebook

Primăria Budeşti denunţă condiţiile precare din microbuzele Matdan

foto: FacebookDespre condiţiile mizerabile din microbuzele companiei Matdan, Vocea Vâlcii a scris de nenumărate ori, publicând nu numai poze şi clipuri video, ci şi mărturisiri ale călătorilor vâlceni, care, zi de zi, trăiesc coşmarul de a face naveta cu rablele firmei din Piteşti. Evident că la toate articolele noastre nu au existat reacţii ale autorităţile publice locale, iar conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea „s-a făcut că plouă” de fiecare dată.

Iată însă că o primă instituţie publică iese la rampă şi ia atitudine împotriva firmei de transport Matdan. Este vorba despre Primăria Budeşti, a cărei conducere a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook, îndemnându-i pe cetăţenii localităţii, care fac naveta cu Matdan, să depună plângeri la instituţie pentru ca primarul şi viceprimarul să poată face demersuri în continuare.

„Este foarte adevărat ca firma Matdan oferă servicii de transport sub orice critica. Suntem absolut de acord. Primăria Budeşti a semnalat acest lucru de mai multe ori atât la Consiliul Judeţean, instituţie care atribuie traseele de transport în comun, cât şi la ARR şi SPR. Inclusiv în presă s-a ridicat această problemă. Vom continua să atragem atenţia asupra acestei probleme şi ar prinde bine o mână de ajutor din partea locuitorilor din Budeşti. Ne puteţi ajuta depunând cât mai multe sesizări la primărie, prin care să vă faceţi cunoscute nemulţumirile. Primăria va centraliza aceste sesizări şi le va ataşa unei noi adrese pe care o va transmite Consiliului Judeţean. În condiţiile în care Primăria Budeşti ar fi atribuit traseul şi ar fi încheiat contractul cu transportatorul (Matdan), lucrurile ar fi fost simple” – a scris conducerea Primăriei Budeşti.