Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Pregătiți-vă pentru cel mai cool festival din această vară, la Brezoi!

Începând cu data de 17 iunie până în 4 septembrie 2022, în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, se va desfășura evenimentul „Live Music Summer Camp Brezoi 2022” organizat de Aby Stage Events și Asociația Mentor Rock, în parteneriat cu Primăria Orașului Brezoi. Cele 12 festivaluri ale evenimentului vor avea loc în Baza Sportivă din orașul Brezoi, județul Vâlcea.

Pe scenă vor urca nu doar artiști și trupe autohtone, ci și din Brazilia, Franța, Ghana și Serbia care vă vor oferi o experiență unică și vă vor transmite un vibe de relaxare. Sunt acoperite aproape toate genurile muzicale, având oportunitatea de a experimenta un concept muzical unic într-un amfiteatru natural de poveste. Datorită faptului că acest concert se va desfășura în aer liber, vă veți bucura atât de natură, cat și de participarea la un festival veritabil, având la dispoziție 25.000 m2 destinați concertelor și teraselor. De asemenea, organizatorii vă oferă 20.000 m2 pentru zona de camping (corturi și rulote), un parc cu loc de joacă pentru copii și un teren de sport. Pe parcursul zilei se vor desfășura drumeții cu diferite grade de dificultate cu sprijinul Salvamont Brezoi, diverse activități sportive și concursuri cu premii. Accesul se va face doar pe bază de bilete sau abonamente, locurile fiind limitate. Ordinea publică şi protecţia participanţilor la eveniment vor fi asigurate de gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova.
Sperăm că vă veți distra și că veți avea parte de o experiență cool, deoarece „Live Music Summer Camp Brezoi 2022”este destinația perfectă pentru iubitorii de natură și muzică de calitate!

  • Sofia Sacerdoțeanu