Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PONTA despre UDREA: Dreptate până la capăt!

Avizarea de arestare preventivă a Elenei Udrea din partea colegilor ei deputaţi din comisia juridică a fost comentată şi de premierul Victor Ponta, care a spus că trebuie să se facă dreptate până la capăt şi că nu doar Udrea şi Băsescu trebuie să plătească pentru cei 10 ani de guvernare de dreapta în România.
Ponta a spus că sunt şi mulţi alţii, unii dintre ei foşti membri ai guvernului Boc, care ar fi putea fi la fel de vinovaţi ca Elena Udrea, dar care acum se pregătesc de noi majorităţi în Parlament, făcând trimitere clară la lideri ai PNL precum Vasile Blaga.
„Îmi doresc să se faca dreptate pana la capat, chiar daca mai tarziu. Sunt convins ca toti cei vinovati trebuie sa plateasca. Domnul Basescu si doamna Elena au fost varfurile, ca Elena si Nicolae Ceausescu. Dar nu sunt singurii. Vad ca mai sunt in continuare si unii dintre ei se pregatesc de noi majoritati si de venirea la guvernare. Nu doar Traian Basescu a semnat. A semnat premierul, au semnat oameni care, v-am zis, se pregatesc sa preia guvernarea”, a spus Victor Ponta la Romania TV.