Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: ziarobiectiv.ro

Poliţia Vâlcea are un nou adjunct, adus din alt judeţ

Foto: ziarobiectiv.roMutare surprinzătoare la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, acolo unde începând de vineri, 15 aprilie 2016, a fost instalat un nou adjunct. Uimirea a fost cu atât mai mare cu cât omul desemnat să se ocupe de serviciile pe care le avea în subordine comisarul-şef Marius Dascălu a fost adus din alt judeţ, fiind un tânăr poliţist de perspectivă şi, probabil, cu multă dorinţă de afirmare.

Aşadar, noul adjunct al Poliţiei Vâlcea este subcomisarul Bogdan Berechet – 38 de ani, cel care a ocupat până în prezent funcţia de şef al Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Argeş. De altfel, potrivit jurnaliştilor argeşeni, Berechet şi-a început cariera la Direcția Generală a Poliției Municipiului București-Secția 2. Ulterior, el s-a transferat la IPJ Argeş unde a lucrat la Serviciului de Investigații Criminale și la Brigada de Combatetere a Criminalității Organizate, în anul 2013 fiind numit director adjunct la Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane.

A mai rămas funcţia de inspector – şef…

În ceea ce priveşte conducerea IPJ Vâlcea, subcomisarul Bogdan Berechet va face echipă, deocamdată, cu Ilie Voica – adjunct al Şefului Inspectoratului pe Ordine Publică, cel care a preluat atribuţiile inspectorului – şef din momentul în care chestorul Ion Stoica s-a retras din activitate, pensionându-se, şi până când va fi împuternicit un nou şef al unităţii.

Acum a mai rămas doar ca MAI să numească un om pentru prima funcţie în Inspectorat, iar gurile rele spun că Ilie Voica nu ar mai reprezenta o soluţie în acest moment, în condiţiile în care dacă se voia împuternicirea acestuia se putea face de mult timp. Ca atare, nu ar fi exclus să-l vedem inspector – şef al Poliţiei Vâlcea pe tânărul poliţist care, în ultimii ani, s-a luptat cu fenomenul de corupţie din IPJ.