Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PERCHEZIŢII LA FÂRTĂŢEŞTI şi BĂBENI

Poliţiştii vâlceni au descins la locuinţele unor cetăţeni din Fârtăţeşti şi Băbeni, cetăţeni care erau bănuiţi de comiterea unor infracţiuni, la sfârşitul anului 2014.

În fapt, în ceea ce priveşte percheziţia din localitatea Fârtăţeşti, Vasile Ş. era suspect în cazul unui furt dintr-o locuinţă, iar miercuri, 11 februarie 2015, oamenii legii au luat decizia să-i percheziţioneze locuinţa. Astfel că, în care suspectului au fost identificate mai multe bunuri sustrase, precum: o butelie, o pompă submersibilă, cablu electric, rindea electrică, maşină de tocat carne şi un separator de seminţe. Bunurile au fost recunoscute şi predate părţii vătămate. Cercetările nu s-au încheiat însă aici, pentru că poliţiştii au descoperit că la comiterea faptei a participat şi Costinel B., de 23 de ani, din aceeaşi localitate.

Cea de-a doua percheziţie de miercuri, 11 februarie a.c., a avut loc în oraşul Băbeni, acolo unde Valentin M., de 19 ani, din oraşul Băbeni, era bănuit de comiterea unui furt din locuinţă în data de 21 ianuarie 2015. Cu ocazia descinderilor, poliţiştii au ridicat în vederea efectuării cercetărilor mai multe bunuri: ferăstrău electric, motor ferăstrău mecanic, foarfecă tip gură de lup şi o uşă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea provenienţei acestora şi a întregii activităţi infracţionale a tânărului.