Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: Facebook

Pârtiile de la Transalpina Ski Resort au fost închise temporar

foto: FacebookCondiţiile meteo nefavorabile i-au determinat pe reprezentanţii Domeniului Schiabil de la Voineasa, Transalpina Ski Resort, din judeţul Vâlcea, să închidă pârtiile de schi pe o perioadă determinată. Deşi stratul de zăpadă era la sfârşitul săptămânii trecute de peste 1 metru, se pare că ploile abundente şi temperaturile ridicate au făcut ca zăpada să se topească şi să facă imposibilă folosirea pârtiilor.

Deocamdată, conducerea Domeniului Schiabil a anunţat că pârtiile vor fi închise până vineri, 19 februarie 2016, urmând să anunţe dacă această perioadă se prelungeşte sau nu, în funcţiile de condiţiile meteo.

„Având în vedere condiţii meteo nefavorabile anunţate din perioada următoare respectiv căderi masive de ploi, temperaturi ridicate, vânt şi ceaţă suntem nevoiţi să întrerupem temporar activitatea în cadrul Domeniului Schiabil Voineasa – Ski Resort Transalpina. Reluarea activităţii se va face în data de vineri 19.02.2016. Eventualele modificări vor fi anunţate în prealabil” – se arată în anunţul postat pe Facebook.