Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Oficial american recunoaste public. Cometa Ison, efecte devastatoare

Pentru prima oara de la identificarea cometei Ison, un oficial american recunoaste public in cadrul unei dezbateri televizate faptul ca SUA se pregateste pentru Apocalipsa. Este vorba despre Janet Napolitano, Secretar al Securitatii Interne din Statele Unite care a confirmat faptul ca situatia este la limita si avertizeaza in privinta efectelor critice.

Conform teoriilor lansate pana acum de oamenii de stiinta, apropierea cometei Ison poreclita „cometa secolului” de Soare ar putea fi devastatoare pentru planeta noastra. Sub influenta Soarelui, cometa s-ar putea sparge in bucati mai mici cu traiectorii imprevizibile care ar putea lovi Pamantul.

Mai mult decat atat, in urma impactului America de Nord si de Sud vor fi paralizate din cauza impulsului electromagnetic declansat in urma acestui fenomen.

Mai sunt doar cateva zile pana cand cometa Ison, poreclita „cometa secolului”, va ajunge conform studiilor de pana acum cel mai aproape de Soare. Estimarile stiintifice indica data de 28 noiembrie 2013.