Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Nuntă de argint în familia viceprimarului Ion Gigi Matei

CELEBRARE. Fiecare aniversare a iubirii de la temelia unei căsnicii are importanţa ei. Însă, sărbătorirea a 25 de ani este mai presus de orice. Viceprimarul Ion Gigi Matei şi soţia sa, fosta handbalistă de performanţă, Edith, şi-au reînnoit jurămintele de iubire după 25 de ani de când s-au căsătorit. Ceremonia de reînnoire a jurămintelor a avut loc în mediul familial, în prezenţa unui preot, iar petrecerea s-a desfăşurat la Vila de Protocol de la Olăneşti, unde Matei şi doamna sa au avut alături 90 de prieteni şi membri ai familiei.

Reţeta fericirii pentru familia Matei

Emoţionat, Ion Gigi Matei recunoaşte că nu deţine secretul pentru o căsnicie perfectă, însă el spune că s-a străduit din răsputeri, chiar şi când a fost greu, să-i arate soţiei sale că este preţuită şi iubită. „Nu ştiu să vă spun cum arată căsnicia perfectă pentru că nici nu cred că există. Însă, vă pot spune ce am făcut eu pentru ca relaţia noastră să fie una frumoasă. Întotdeauna ne-am mărturisit unul altuia supărările şi problemele ce nu ne dădeau pace. Comunicarea a existat între noi chiar şi atunci când a fost «vreme rea». Cine spune că într-o căsnicie este doar cer senin se înşeală! Într-o relaţie de cuplu totul depinde cum reuşeşti să treci de furtună fără ca acest lucru să lase urme” – ne-a declarat Gigi Matei.

Deşi se declară un bărbat fericit în căsnicie, Ion Gigi Matei recunoaşte că are şi regrete şi că dacă ar da timpul înapoi ar prioritiza altfel lucrurile: „Regret acum că ne-am implicat foarte mult amândoi în realizarea profesională. La un moment dat, timpul nu ne mai aparţinea… În ultimii ani, atunci când, în sfârşit, începusem să respectăm un program al nostru, dedicat călătoriilor, eu m-am implicat serios în politică, fiind obligat să transfer afacerea în totalitate soţiei mele, constatând că acum chiar nu mai avem timp şi pentru noi”.