Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NEWS ALERT: Audieri de martori şi probe reevaluate în dosarul lui Mircia Gutău

Magistraţii de la Curtea de Apel Craiova au dat un nou termen pentru data de 25 aprilie a.c.

Un nou termen în procesul „Locurile de joacă”, în care este judecată fostul primar Mircia Gutău şi omul de afaceri Ninel Georgescu, a avut loc azi, 8 aprilie a.c., la Curtea de Apel Craiova. Dosarul s-a luat în discuţie în jurul orei 14.00, atunci când magistraţii i-au acceptat cererile lui Mircia Gutău de a audia, din nou, câţiva martori din dosar şi de a reevalua probele cauzei. Fostul primar al Râmnicului consideră că acesta este un lucru bun şi are speranţe că magistraţii de la Craiova vor considera, în final, că este nevinovat. „Este îmbucurător şi ne dă mari speranţe faptul că ne-au acceptat cererile de a audia câţiva martori, iar magistraţii s-au arătat interesaţi să revadă probele. Eu consider că sunt de bună-credinţă şi vor să vadă care este adevărul. Părerea mea este că procesul va mai dura 2 sau 3 luni” – ne-a declarat ex-edilul Râmnicului, Mircia Gutău.

Judecătorii Curţii de Apel Craiova au dat un nou termen pentru data de 25 aprilie, atunci când vor fi citaţi martorii propuşi.

Reamintim că, în luna decembrie a anului trecut, magistraţii de la Turnu Severin au decis să-l condamne pe Mircia Gutău la trei ani şi jumătate de închisoare, el fiind acuzat că a prejudiciat Primăria Râmnicului cu suma de 531.014 lei. Acum se judecă apelurile făcute de DNA şi de cei doi inculpaţi în dosar. Mircia Gutău a fost implicat în dosarul „Locurile de joacă”, alături de afaceristul Ninel Georgescu (naşul său), fostul jurist consult al instituţiei Nicolae Mesea (decedat) şi alţi 7 funcţionari publici din primăria pe care o conducea.