Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mesajul primarului Mircia Gutău către Vocea Vâlcii, cu ocazia împlinirii majoratului

“Publicaţia Vocea Vâlcii a trecut, la jumătatea acestei luni, de pragul maturităţii, prezentând, cu mândrie, pe frontispiciu anul XVIII de apariţie. Nu este o cifră rotundă, dar este o cifră extrem de semnificativă pentru orice mijloc de informare din România post-decembristă şi cu atât mai mult pentru unul de anvergură locală.

În cei 18 ani de apariţie, Vocea Vâlcii nu a încetat a fi o voce puternică şi clară în slujba adevărului şi a dreptăţii şi împotriva minciunii şi injustiţiei. Beneficiind de măiestria unor ziarişti de forţă, publicaţia Vocea Vâlcii a fost şi este întotdeauna prezentă – pe hârtie sau în mediul virtual – în miezul evenimentelor şi dezbaterilor pe care le-a prezentat cu obiectivitate şi realism.

În calitate de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, dar şi de prieten al celor de la ”Vocea Vâlcii”, îmi revine plăcuta sarcină de a ura acestui ziar să ne încânte în cât mai multe apariţii cu cât mai multe articole incisive, spre informarea corectă a întregii comunităţi locale.

La Mulţi Ani!” se arată în mesajul transmis de edilul Mircia Gutau.

Întreaga redacție a ziarului Vocea Vâlcii îi mulțumește atât primarului, cât și cititorilor pentru toate gândurile bune transmise. Le promitem tuturor că vom fi aceeași: corecţi, ambițioși și dedicați meseriei.