Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto vocea valcii

MARATONUL OLTENIEI: Banii donaţi vor ajunge la copiii născuți prematur din VÂLCEA

foto vocea valciiMaratonul Olteniei, cel mai important maraton de mountain bikin și alergare din Oltenia, va avea loc la Râmnicu Vâlcea în zilele de 29 și 30 august. Startul va fi dat din parcul Zăvoi, unde deja şi-au dat întânire peste 120 de iubitori de mișcare în aer liber. Banii strânşi din donaţii vor ajunge la secția de neonatologie a Spitalului Județean din Râmnicu Vâlcea şi sunt destinaţi pentru copii născuţi prematur.

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ România şi se află la cea de-a treia ediţie. Maratonul este destinat atât pasionaților de MTB, cât și de Trail Running, și o ocazie de distracție de calitate pentru întreaga familie.

„Pe 29 august ne punem la încercare energia prin urcări susținute și coborâri entuziasmante atât în zone de pădure cât și de pășune, în regiunea deluroasă din vecinătatea orașului Râmnicu Vâlcea. Pe două variante de traseu: scurt de aproximativ 33 km și lung de 51 km, competiția este adresată mai ales cicliștilor amatori. Iubitorii de ciclism, de toate vârstele, care nu își propun să concureze, sunt încurajați să participe la plimbarea populară cu bicicleta care va avea loc în aceeași zi.

A doua zi, pe 30 august dăm o tură de Trail Running pe unul dintre cele două trasee puse la dispoziție: unul de semimaraton 21,1 km și un cros de 10 km. Așteptăm la start atleți amatori din toată țara care să se bucure de frumoasele împrejurimi ale orașului Râmnicu Vâlcea.

Până acum, peste 120 de bicicliști și alergători din toată țara au acceptat provocarea CEZ România.

Cu cât mai mulți cu atât mai bine pentru copiii născuți prematur!

Toate fondurile colectate din înscrieri vor fi completate de CEZ România cu o sumă importantă care va fi donată secției de neonatologie a Spitalului Județean din Râmnicu Vâlcea pentru dotarea cu echipamente și materiale atât de necesare îngrijirii prematurilor. Cu cât ne adunăm mai mulți la start, cu atât donația va fi mai importantă!”, se arată într-un comunicat al CEZ România.