Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mâine va începe procesiunea religioasă hramul Capelei Sf. Andrei în incinta Detaşamentului de Pompieri Drăgăşani

Miercuri, 29 noiembrie a.c., în incinta Detaşamentului de Pompieri Drăgăşani din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea începe procesiunea religioasă prilejuită de sărbătorirea hramului Capelei Sf. Andrei –Pompieri Drăgăşani.

Procesiunea, la care sunt invitaţi să ia parte atât enoriaşii din cadrul unităţii, cât şi din afara acesteia, va începe la ora 15.00 cu oficierea slujbei religioase, iar de la ora 17.00 se va merge cu icoana “Sf. Andrei” pe mai multe străzi din Drăgăşani.

În data de 30.11, începând cu ora 08.00, se va oficia o slujbă religioasă cu ocazia hramul Capelei Sf. Andrei – Pompieri Drăgăşani.

Capela Sf. Andrei– Pompieri Drăgăşani a fost sfinţită în data de 02.12.2007, iar hotărârea ridicării acesteia a luat-o conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea alături de locotenent colonelul Dincă Dumitru, comandantul Detaşamentului de Pompieri Drăgăşani, lăcaşul având drept scop deservirea cadrelor inspectoratului, precum şi a enoriaşilor din zonă.

Pentru ridicarea lăcaşului de cult, au contribuit cu sume de bani atât cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea, cât şi mânăstiri arondate Arhiepiscopiei Râmnicului.