Acasă Eveniment Mâine, pe bulevard, se va desfășura COLOR RACE

Mâine, pe bulevard, se va desfășura COLOR RACE

NeXT and CO. este o asociaţie de voluntariat non-guvernamentală înfiinţată pe data de 24 august 2011 ce are ca scop principal dezvoltarea şi consolidarea societăţii tinere din cadrul judeţului Vâlcea. Prin intermediul diferitelor proiectelor desfăşurate de-a lungul anilor, asociaţia a reuşit să influenţeze în mod pozitiv un număr important de persoane cu vârste cuprinse între 13 şi 19 ani.

NeXT and CO. înseamnă:

Un grup de 50 de tineri implicaţi direct în viaţa şi dezvoltarea judeţului Vâlcea Peste 36 de proiecte desfăşurate până în prezent cele mai multe fiind de dezvoltare personală şi profesională. Peste 20 de persoane noi care intră în asociaţie în fiecare an.

Organizaţia NeXT and CO. este construită pe valori ca morala creştină, transparenţă, egalitate şi incluziune socială.

Grupul ţintă este format din tineri şi persoane cu oportunităţi reduse pe care le susţinem şi încercăm să le ajutăm să vadă noi orizonturi “If you can dream it, you can do it” este crezul nostru şi nimic nu ne va opri din a visa un viitor strălucit!

În ultimii ani, din cauza mass-mediei şi a unui stil de viaţă agitat, oamenii tind să îşi neglijeze sănătatea prin diferite moduri: aleg să aibă o alimentaţie neechilibrată, nu fac mişcare pentru cel puţin 30 de minute pe zi şi îşi petrec timpul liber cu activităţi nefavorabile lor.

“Color Race”, eveniment care a ajuns la cea de a III-a ediţie. Ideea este preluată de la renumitul “Color Run”, eveniment ce a fost desfăşurat în oraşe din România cum ar fi Bucureşti sau Cluj.

Motivul dezvoltării proiectului în Râmnicu Vâlcea:

Tinerii oraşului nostru sunt întotdeauna dornici să ia parte la activităţi noi realizate de către ONG-uri Anul trecut un număr de aproximativ 500 de persoane au participat la evenimentul nostru, fiind la a două să ediţie. Cum proiectul nostru a fost o reuşită, anul acesta ne-am prospus să aducem proiectul la un alt nivel şi ne dorim un număr mult mai mare de participanţi atât din oraşul nostru cât şi din alte oraşe

Public ţintă:

Acesta este format atât din adolescenţi cât şi din persoanele adulte care doresc să ia parte la o activitate în aer liber inedită.

Scop:

Proiectul are că scop promovarea unui stil de viaţă sănătos (mai ales în rândul adolescenţilor) şi promovarea imaginii asociaţiei “NeXT and CO”, dar şi a sponsorilor evenimentului.

Obiective:

Adunarea persoane de diferite vârste(aprox. 800 persoane) pentru a se mişcă în aer liber şi în acelaşi timp să se relaxeze şi să se distreze alături de “NeXT and CO”

Feedback-ul participanţilor:

Participanţii au avut un răspuns pozitiv la proiect în proporţie de 97%. Toţi oamenii prezenţi la eveniment au spus că vor lua parte şi la ediţia viitoare.

Pesoanele prezente la eveniment au spus că aşteptările lor au fost depăşite de calitatea proiectului.

Participant Dragoş Costin: “ A fost o plăcere să particip la proiect, mai ales că este ceva nou în oraşul nostru, o să vin şi la anul cu prietenii mei.”

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.