Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Liderul formaţiei Carla’s Dream face dezvăluiri despre concertul de la Neamţ

Un concert care ar fi putut sfârşi rău în incinta mall-ului din Galleria Mall din neamţ este verificat acum de oamenii legii, pentru a se stabili care au fost cauzele care au dus la stări de leşin şi rău în rândul mai multor participanţi la concert.

Imediat după ce reprezentanţii ISU au anunţat că ei au oprit spectacolul, membrii formaţiei Carla’s Dream au reacţionat pe pagina de socializare, acuzând ISU Neamţ că nu au inteervenit pentru a opri concertul.

Membrii formaţiei spun că deţin înregistrări în care se vede că nu intervine nimeni, deşi ei au făcut apel la organizatori de mai multe ori, după ce au observat că căldura devenise insuportabilă.

‘Există înregistrări video. Nu s-a apropiat nimeni! Am chemat de câteva ori organizatorii!! Am oprit concertul când am văzut 2 persoane la rând (o fată minoră îmbrăcată în alb şi o doamnă mai în vârstă – scoase fără cunoştinţă din public). Declaraţiile date de autorităţi vor fi verificate. Sperăm (suntem siguri de fapt) că în România există astfel de autorităţi de control OBIECTIV. ‘ISU a stopat concertul’ … Vai de capul nostru al tuturor…Din start nu era clar că este imposibil?!?! Trebuia să fie luaţi oamenii de ambulanţă!?!? ‘Inspectorul ISU nu a putut trece de mulţime’ – despre ce putem să mai vorbim??????? No comment’, susţin reprezentanţii trupei Carla’s Dream pe pagina de socializare a formaţiei.