Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ion Ţiriac vrea să doneze 50 milioane de euro statului român pentru a se moderniza Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport

Omul de afaceri, Ion Ţiriac a făcut declaraţia că e gata să facă o donaţie de 50 milioane de euro pentru modernizarea UNEFS la forumul „Sportul- disciplină cheie pentru dezvoltarea personală” care a fost găzduit de Palatul Parlamentului.

Fostul tenismen a spus că şi Guvernul ar trebui să investească aceeaşi sumă, pentru a începe ceea ce înseamnă marketingul sportiv şi pentru a face ca facultatea să nu mai funcţioneze în nişte grajduri.

Ţiriac i-a adresat public invitaţia vicepremierului Vasile Dîncu şi i-a cerut să se asigure că primarul Capitalei, Gabriela Firea va primi 100 de milioane de euro pentru a finaliza Sala Polivalentă din Bucureşti.

Nu este prima data când omul de afaceri face donaţii impresionante. Cu fonduri donate de Ţiriac s-a consruit un complex sportiv în zona Granitul şi va fi inaugurat un patinoar în Otopeni.

La evenimentul de la Palatul Parlamentului au mai luat parte alături de Vasile Dîncu şi personalităţi din lumea sportului: Elisabeta Lipa,Camelia Potec, Nicu Vlad, Ilie Năstase, Andreea Răducan , dar şi primarul Capitalei, Gabriela Firea.