Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

INCENDIU la ZĂTRENI! O persoană a fost transportată la spital

foto arhiva Vocea ValciiLocuinţa unei femei din comuna Zătreni, judeţul Vâlcea, a fost cuprinsă de flăcări în seara zilei de miercuri, 7 octombrie 2015. În jurul orei 20.00, proprietara gospodăriei a sunat disperată la 112, cerând ajutorul pompierilor de la ISU Vâlcea.

Ea însă nu a mai aşteptat să ajungă pompierii şi s-a apucat singură să stingă flăcările care-i cuprinseseră casa. I s-au alăturat şi vecinii, iar, în final, după eforturi mari, au reuşit să stingă incendiul. Însă, proprietara locuinţei s-a ales cu arsuri de gradul I şi II pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

„Până la stingerea incendiului de către cetăţeni, au ars materiale textile şi s-au degradat zugrăveala şi aproximativ 4 mp din parchet.

Din nefericire, proprietara locuinţei, în vârstă de 48 ani, încercând să aprindă focul în sobă folosind benzina, a suferit arsuri de gradul I şi II pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului. Pacienta a fost transportată de un echipaj SMURD la Camera de Primiri Urgenţe Drăgăşani” – susţin pompierii.