Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

În această vară Brezoiul este gazda unui festival muzical de excepţie!

Primăria Brezoi, în parteneriat cu Asociaţia Mentor Rock din Râmnicu Vâlcea și Aby Stage Bar din Râmnicu Vâlcea organizează în luna iulie „Open Air Blues Festival Brezoi Vâlcea”. Trei zile şi trei nopţi de blues, funk, rock-blues, jazz și fusion îi aşteaptă pe iubitorii de muzica bună!

Intrarea este LIBERĂ

În zilele de 20, 21 și 22 Iulie 2017, Parcul Central Brezoi se va transforma într-un templu al notelor muzicale, energiilor pozitive și vibrației speciale.
Nu mai puțin de 12 formaţii de elită și invitați speciali ne vor purta într-o poveste de vară, de munte, cu toate esențele muzicale în stare pură. Gazda muzicală a festivalului este celebrul producător muzical a numeroase proiecte şi evenimente media, cunoscut realizator de emisiuni radio şi televiziune de profil blues, jazz şi rock Mike Godoroja. ”Open Air Blues Festival Brezoi Vâlcea”, o destinație de vacanță pentru iubitorii de muzică, de frumos, de munte și aer curat!

Evenimentul își propune să ofere publicului o experiență completă, venind în întâmpinarea participanților cu preparate culinare atent selecționate din specificul zonei. Vor exista de asemenea, pentru cei care doresc să savureze alături de bucăţile tradiționale muntenești, alese cu pricepere selectivă, băuturi bune, potrivite cu ceea ce se află în farfurie.
Cu entuziasmul caracteristic fiecărui ”început” organizatorii promit și o mulțime de alte ”surprize”.
La aproximativ 500 m de Parcul Central Brezoi (locul de desfășurare al festivalului) este amenajată o zonă de campare pentru corturi și rulote cu acces gratuit.

Contact organizatori 0761312655.