Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

IMPORTANT: Vineri, se deschide Ski Resort Transalpina (FOTO)

Pregătește-te pentru o iarna plina de zăpadă, surprize, concursuri și voie bună! La Ski Resort Transalpina, in cadrul unui domeniu de peste 30 de hectare se pot practica sporturi de iarna, in conditii excelente!
Turiştii, înnebuniţi şi pasionaţi de schi, au la dispoziţie, 9 km de partii dotate cu lanci si tunuri pentru zapada artificiala si grade diverse de dificultate; instalatii de transport pe cablu: doua telegondole interconectate, doua teleski-uri si un telescaun; instructori de ski si snowboard; après-ski la cota 1850, restaurant-terasa la statia imbarcare si restaurant la statia intermediara; dar şi un centru de inchiriere echipament sportiv.
Un calendar plin de evenimente, cu tematica divesa pentru fiecare luna a sezonului, completeaza clipele minunate traite intr-un decor de vis! Elementul de noutate va fi constituit de un proiect mai putin obisnuit pentru Romania: Adrenalin Mountain Park. Eforturile susținute ale celor implicați vor avea ca rezultat cel mai mare parc dedicat sporturilor alternative de iarna!
Snowpark-ul AMP va conține linii și elemente destinate tuturor nivelelor, de la începători la avansați.Turistilor care vor avea nevoie de un sprijin sau un sfat, le va sta la dispoziție echipa AMP și școala de snowboard „project RIDE”.
Pe timpul iernii, la Ski Resort Transalpina se poate ajunge dinspre Valea Oltului pe DN7A (Brezoi, Malaia, Voineasa, Vidra), sau dinspre Petrosani.
Cateva repere in ceea ce priveste distantele:
– de la Ramnicu Valcea – 107 km
– de la Sibiu – 138 km
– de la Petrosani – 36 km
Eveniment realizat cu sprijinul Radio 21.
Parteneri: ORANGE Romania, project RIDE, Switch!Ski’n’Surf , Snow Fest, Fischer Romania.
Pentru detalii referitoare la tarife, localizare, dotari:
www.trans-alpina.ro