Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: Facebook

IMAGINI HORROR: Explozii puternice în aeroportul din Bruxelles! (FOTO/VIDEO)

foto: FacebookOra locală 08.00, iar pe aeroportul Zaventem din Bruxelles au loc două explozii înfiorătoare. Se întâmpla în această dimineaţă de 22 martie 2016, o zi cu ghinion pentru mii se persoane care se aflau la acea oră în aeroport. Din păcate, 11 persoane au decedat şi 25 au fost rănite în urma deflagraţiilor, susţin jurnaliştii cotidianului belgian La Derniere Heure.

Exploziile au avut loc în zona de plecări a aeroportului, iar atunci oamenii care se aflau în aeroport au început să fugă în toate părţile, abandonându-şi bagajele. Martorii spun că înainte de cele două explozii, în aeroport au fost focuri de armă şi strigăte în limba arabă.

De altfel, jurnaliştii belgieni susţin că în aeroport s-ar fi aflat şi o a treia bombă, care a fost însă găsită la timp. Cursele spre Bruxelles au fost redirecţionate spre alte aeroporturi, iar metroul din Bruxelles a fost închis şi pasagerii sunt evacuaţi. Imediat, o a treia explozie a avut loc la o staţie de metrou, chiar în apropierea instituţiilor europene.

https://www.youtube.com/watch?v=KihNJcQlz2M

Video: Youtube/Breaking news