Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

GALA SPORTULUI VÂLCEAN 2016 : Cei mai buni 10 sportivi şi antrenorii lor au fost premiaţi

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea a organizat joi 15.12.2016, începând cu orele 18.00 “Gala Sportului Vâlcean – 2016”, ocazie cu care cei mai buni 10 sportivi ai anului 2016 si antrenorii lor, au fost premiați pentru întreaga activitate a anului şi pentru rezultatele obţinute la concursurile internaționale și naționale la care aufost prezenți.

Într-o atmosferă de sărbătoare, rând pe rând și-au făcut apariția sportivi, antrenori și oficialități, la Restaurantul „Paradis Royal” din Râmnicu Vâlcea, unde pentru început s-au putut asculta colinde românești, după care s-a trecut la acordarea premiilor.

Cei zece sportivi ai anului cât și antrenorii acestora au fost recompensați cu bani, plachete și cupe, oferite cu generozitate de către DJ.S.T. Vâlcea și Primaria Municipiului Râmnicu Vâlcea, care ne-a fost alături de-a lungul timpului și căreia îi mulțumim și pe acestă cale.

Decernarea premiilor a fost facută de către doamna Luminița Huțupan Dinu, cea care a stat mult timp între buturi, aducând faimă României și bucurie în sufletele iubitorilor de handbal, domnul viceprimar Eusebiu Vețeleanu și nu în ultimul rând de către domnul Andrei Cărpeneanu, consilier la Instituția Prefectului.

Nu au fost uitați nici sportivii care nu au făcut parte din top 10, în număr de 60, aceștia primind alimentație de efort constând în bonuri valorice, plachete și diplome. Deasemenea antrenorii lor în număr de 22 au primit diplome, ca o recunoștere a efortului depus alături de sportivi.

Au mai fost chemați rând pe rând să-si ridice diplomele de merit arbitrii vâlceni, sportivii veterani, cluburile sportive, asociațiile sportive județene, instituțiile de stat ale județului Vâlcea, instituțiile de presă scrisă și audio-video și nu în ultimul rând persoanele care au avut un rol la susținerea și promovarea sportului vâlcean.

Redăm mai jos lista cu primii zece sportivi ai anului 2016 și antrenorii lor:

– DINU PAUL VIOREL – KARATE – MULTIPLU CAMPION MONDIAL, EUROPEAN ȘI NAȚIONAL –ANTRENOR DANEȘ CONSTANTIN;
– DEAC BOGDAN DANIEL – MULTIPLU MEDALIAT INTERNAȚIONAL ȘI NAȚIONAL – CEL MAI TÂNĂR MARE MAESTRU INTERNAȚIONAL DE ȘAH, AVÂND DOAR 15 ANI – ANTRENOR VARLAN HERVIG IOAN;
– BÎLĂ ANDREEA RALUCA – KARATE – MULTIPLĂ CAMPIOANĂ MONDIALĂ, EUROPEANĂ ȘI NAȚIONALĂ – ANTRENOR DINU PAUL VIOREL;
– PINTEA OVIDIU – FOTBAL TENIS – CAMPION MONDIAL SENIORI LA FOTBAL TENIS – LAZĂR CRISTIAN;
– BULAI ANDRADA – HALTERE – CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ LA TINERET – ANTRENOR DINU GHEORGHE;
– STANCIU NICOLAE – KARATE – MULTIPLU CAMPION MONDIAL, EUROPEAN ȘI NAȚIONAL – DINU PAUL VIOREL;
– GHIȚĂ SILVIU – KARATE – MULTIPLU CAMPION MONDIAL, EUROPEAN ȘI NAȚIONAL – DINU PAUL VIOREL;
– LUCIU IONUȚ – JUDO – MULTIPLU CAMPION NAȚIONAL – ANTRENOR DANEȘ CONSTANTIN;
– BESTEA BOGDAN – KEMPO – MULTIPLU CAMPION NAȚIONAL – ANTRENOR DANEȘ CONSTANTIN;
– MANEA IONUȚ CRISTIAN – ATLETISM – MULTIPLU CAMPION NAȚIONAL LA TINERET – ANTRENOR ALEXANDRESCU LELIOARA;
– UDUBAȘA ANDREI – BOX – CAMPION NAȚIONAL TINERET – ANTRENOR BĂLUȚĂ MARIUS;
– LĂZĂROIU EDUARD – LUPTE – MEDALIAT LA CAMPIONAT NAȚIONAL DE TINERET – ANTRENOR LUPU CORNEL.