Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO – VIDEO: Razie a poliţiştilor la Drăgăşani! 122 de amenzi, 7 permise reţinute şi 9 certificate retrase

Razie în municipiul Drăgăşani şi comunele alăturate organizată de Poliţiştii Serviciului Rutier împreună cu cei din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani, sprijiniţi de luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Vâlcea, zilele trecute.

Oamenii legii au vizat depistarea, identificarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care încalcă prevederile legale prin săvârşirea de contravenţii şi infracţiuni care aduc atingere climatului de ordine şi linişte publică, patrimoniului public şi privat, regimului stabilit pentru desfăşurarea circulaţiei rutiere.

În urma acţiuni organizate în cele două zile, au fost constatate 3 infracţiuni, au fost aplicate 122 de sancţiuni contravenţionale, din care 39 pentru neportul centurii de siguranţă, 13 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 3 pentru folosirea telefonului mobil. De asemenea, au fost reţinute 7 permise de conducere şi au fost retrase 9 certificate de înmatriculare şi 5 plăcuţe de înmatriculare.

Poliţiştii l-au depistat pe T. Nicolae, de 26 de ani, din municipiul Drăgăşani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67B sub influenţa alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind efectuate verificări şi în bazele dedate, a fost stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.