Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO-VIDEO: Imagini din interiorul celui de-al doilea magazin Kaufland din Vâlcea

Astăzi, 30 noiembrie, a avut loc inaugurarea noului magazin Kaufland din Râmnicu Vâlcea, situat pe strada Barajului nr. 32-34, urmând ca mâine să aibă loc marea deschidere. La eveniment au fost prezente oficialitățile județului Vâlcea și presa.

Este de menționat faptul că orașul nostru are privilegiul de a avea al doilea magazin din România în care clienții vor putea să utilizeze aplicația Kaufland Scan&Pay pentru cumpărături rapide, magazinul având case speciale pentru cei care o folosesc. Aplicația se descarcă gratuit și permite clienților Kaufland să îşi facă cumpărăturile mai repede în magazin, scanând singuri cu telefonul mobil produsele puse în coș și apoi să le achite în câteva secunde la casele desemnate. Astfel, timpul petrecut la casele de marcat se reduce considerabil.

Reamintim că pe 1 decembrie Kaufland invită vâlcenii să sărbătorească românește împreună în noul magazin, unde va avea loc un program festiv pentru clienți. Vâlcenii vor fi așteptați în noul magazin cu porții gratuite de fasole cu ciolan, vor putea asista la ateliere tradiționale de olărit și la un spectacol al corului de copii de la Palatul copiilor.

De asemenea, la deschidere, clienții vor beneficia de oferte speciale la produsele românești marca “Țara Mea”, care vor avea prețurile reduse cu 20%, precum și la vinurile românești reduse cu 30%.

Mai mult, special de 1 Decembrie, clienții noului magazin vor putea face fotografii într-o cabină special amenajată în magazin, care va beneficia de o recuzită inedită cu elemente tricolore, astfel încât aceștia vor putea să serbeze Ziua României într-un mod haios. Primii 1500 de clienți care își fac fotografii în cabină vor primi cadou un produs românesc. La final, clienții vor putea să își publice pe facebook fotografiile făcute în cabină “Și eu sărbătoresc românește” și o vor putea ridica și în variantă imprimată.