Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO. Ștafeta Veteranilor, în Râmnicu Vâlcea, la cea de-a IX-a ediție!

Astăzi, Ștafeta Veteranilor a ajuns la Vâlcea! Voluntarii care au traversat în alergare sau pe bicicletă traseul Curtea de Argeș – Râmnicu Vâlcea, au fost întâmpinați la sediul Centrului de Perfecționare Geniu și EOD “Panait Donici” din Râmnicu Vâlcea. De aici, Ștafeta va fi purtată de către participanții vâlceni spre Slatina. Startul se va da mâine, 13 octombrie, din fața Monumentului Independenței din Râmnicu Vâlcea.

“Ștafeta Veteranilor” este un eveniment național care apropie societatea civilă și pe cea militară de eroii, veteranii și valorile naționale din toate timpurile. Maratonul se înscrie în seria de manifestări premergătoare aniversării Zilei Armatei Române (25 octombrie). Și anul acesta, peste 500 de voluntari Invictus din toată țara, alergători și cicliști, militari și civili, poartă „Ștafeta Veteranilor” pe trei trasee marcate simbolic în culorile Drapelului Național.

Județul Vâlcea se află pe traseul albastru și pornește din București traversând: Giurgiu, Alexandria, Pitești, Curtea de Argeș, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Craiova, Tg. Jiu, Deva, Lugoj, Timișoara, Arad, Oradea și încheindu-se la Carei de Ziua Armatei Române.