Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Spectacol de suflet oferit de Asociația Orfanilor din Casele de Copii din Vâlcea

Duminică, 16 decembrie a.c., Asociația Orfanilor din Casele de Copii și Asociația SMILE au oferit un spectacol eveniment de neuitat SEARĂ DE COLINDE, Ediția 20, în sala mare a Consiliului Județean Vâlcea.

Partener oficial a fost Consiliul Județean Vâlcea, prin atenta implicare directă a președintelui Constantin Rădulescu. Partener la acest spectacol a fost DGASPC Vâlcea, iar partener tehnic a fost EVENTS by TOMY. A fost o atmosferă de vis creată de cei peste 600 de spectatori, o sală arhiplină unde oamenii au stat și pe scări sau în picioare. Printre spectatori s-a numărat și directorul executiv al DGASPC Vâlcea, Nicolae Badea Jana Diaconu și Ștefania Udubașa, directori adjuncți DGASPC.

Ediția aniversară 20 de ani SEARĂ DE COLINDE a adus pe scenă grupuri de la Casa Pinocchio Băbeni, Centrul Andreea, Centrul ANA, copii din AMP, Centrul CCD și invitați de la diverse școli și licee din județ: Tomșani, Crețeni, Liceul de Artă, Tatiana Mărcoianu, grupul de la fundația Inimă pentru Inimă, etc. Un spectacol complet unde fiecare participant a primit cadouri de la Moș Crăciun. S-au oferit aproximativ 600 de pachete atât pentru soliști cât și pentru spectatori. S-a organizat și o tombolă specială unde s-au acordat 30 de premii. Au fost spectatori care au plecat acasă din cauza faptului că numai exista loc nici în picioare. Un spectacol pe care cu siguranță mulți nu îl vor uita.

Sufletul evenimentului, Mihai Ghebrea poate bifa una din cele mai reușite evenimente realizate la Vâlcea și nu numai. Sponsorii fără de care nu s-ai fi putut realiza acest eveniment sunt: Diana, Tyl Caffe, VIZAL, D&D Fashion, Coana Cami, SC Barsys Solution, PADOS și COSTYLE Frizerie.