Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO SPECIAL! A cerut-o în căsătorie la Festivitatea de Absolvire a Şcolii de Jandarmi din Drăgăşani

Vineri, 22 iulie a.c. la sediul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani a avut loc Ceremonialul de acordare a gradului de „sergent major” a Promoţiei 2016. Au absolvit un număr de 126 elevi, din care 10 fete.

Un moment inedit s-a derulat la începutul Ceremonialului, când un absolvent a cerut de soţie pe prietena sa aflată în public.

Au fost prezenţi la eveniment: prefectul judeţului Vâlcea, Radu Renga, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Rădulescu Constantin, Inspectorul General al Jandarmeriei Române, general de brigadă Andreiana Marin, primarii mun. Rm. Vâlcea şi Drăgăşani, precum şi edilii unor comune limitrofe mun. Drăgăşani, comandanţi şi inspectori şefi din Ministerul Afacerilor Interne, directori şi manageri a unor instituţii publice şi societăţi comerciale, ofiţeri în rezervă şi retragere, precum şi rudele, părinţii şi prietenii absolvenţilor.

Şeful Promoţiei 2016 a fost declarat elevul Preoţescu Mihai – Sorin care a fost înscris pe placa şefilor de promoţie a Şcolii. În finalul festivităţii, după acordarea gradului de „sergent major”, absolvenţii au defilat în ritmul fanfarei Jandarmeriei Române prin faţa oficialităţilor şi a rudelor.