Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO. Senatorul Claudia Banu, invitata Excelenței Sale Rahul Shrivastava la Ziua Republicii din India

„În calitate de Președinte al Grupului Parlamentar de prietenie cu India am onorat invitația Excelenței Sale Rahul #Shrivastava, ambasadorul Indiei în România, de a participa la manifestările prilejuite de ZiuaRepublicii.

Data de 26 ianuarie 2023 marchează 74 de ani de la adoptarea de către India a unei constituții republicane și este una dintre cele trei sărbători naționale din India, alături de Ziua Independenței (15 august) și ziua de naștere a lui Mahatma Gandhi (2 octombrie).

A fost o plăcere și o onoare pentru mine să particip la acest dialog intercultural și asigur Ambasada Indiei de tot sprijinul în derularea relației de prietenie dintre cele două țări, în spiritul cooperării bilaterale avantajoase. India este pentru România un partener serios și de încredere și ne dorim ca împreună să dezvoltăm legături puternice din punct de vedere economic, cultural și educațional.

Cu această ocazie, transmit salutările mele și cele mai bune urări cetățenilor și prietenilor noștri indieni cu ocazia sărbătoririi Zilei Republicii din India!” a transmis senatorul PNL de Vâlcea, Claudia Mihaela Banu.