Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO. Prima ediție „Olimpiada de Fapte Bune” Vâlcea dă tonul excelenţei în fapte bune

Prima ediţie a „Olimpiadei de Fapte Bune” dă şanse elevilor merituoşi!

Călauziți de principiul “Promovăm valorile, premiem excelența”, Asociația General Magheru 68 a organizat, în data de 18 februarie 2023, la Hotelul Ramada, „Olimpiada de Fapte Bune” – un eveniment caritabil adresat elitei societății civile vâlcene. Dontatiile strânse în urma evenimentului vor fi direcționate exclusiv către ediția a doua a “Galei de Excelență GM68”, în care toți elevii din județul Vâlcea, care obțin premii sau mențiuni la concursurile înscrise în calendarul Ministerului Educației, vor fi recompensați. Ambele acțiuni sunt organizate în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și dorim să mulțumim pe această cale d-nei inspector general Mihaela Andreianu pentru tot sprijinul instituțional acordat.

Asociația General Magheru 68 a premiat anul trecut 73 de elevi din județul Vâlcea, din fonduri proprii, cu premii în valoare totală de peste 25.000 lei. Pentru 2023 contribuția proprie a asociației o să fie completată cu sumele strânse în urma donațiilor din cadrul evenimentului „Olimpiada de Fapte Bune”.

Pentru ca invitații să se simtă cât se poate de bine și să petrecă o seară plăcută, au avut parte de momente artistice, o tombolă cu premii, expoziții de artă cu vânzare și licitații caritabile. Momentele artistice puse în scenă de soprana Anca Arnău, actrițele Anca Olteanu și Mihaela Mihai, de la Teatrul Ariel, Raluca Ioana Hongu sub indrumarea doamnei Doina Migleczi de la Școala Populară de Arte, copii de la Palatul Copiilor Râmnicu Vâlcea și Clubul Copiilor Drăgășani au primit aplauze la scenă deschisă din partea publicului. Sumarul evenimentului este detaliat pe pagina asociației: https://magheru68.ro/olimpiada-de-fapte-bune

Un moment aparte a constituit elogierea celor 4 salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea, care recent au salvat doi copii de pe lacul înghețat din zona Nord a orașului. Președintele Asociației, Etius Roland Popescu, înmânându-le o distincție pentru curajul și devotamentul lor. Mulțumim distinșilor participanți, care au dat dovadă de caritate și elegantă, ingredientele de succes ale unei seri memorabile.

În urma evenimentului caritabil, suma rezultată din donaţii şi sponsorizări a fost de 52.190 lei, o reuşită remarcabilă ce va alimenta fondul de premiere al excelenţei în învăţământ pentru acest an şcolar.

 Evenimentul nu se putea realiza atât de bine fără implicarea sponsorilor care ne-au fost alături, precum Vinuri.Shop, Ramada Hotel, Arbusto Cafe, Nurvil, Dumbrafox, Fundația Cultural Științifică Milenium, Civil Speed, Teatrul Ariel, Necci Restaurant, Letz Fun, Atelierul de Firimituri, Diana, EmmArt, Haryoga, HappyStore și toi ceilalți care au răspuns “prezent” la solicitările organizatorilor!

Mulțumim participanțiilor care au făcut donații și cărora le apreciem generozitatea pentru cauza noastră! Obiectele oferite în schimbul donațiilor au fost adjudecate de către distinșii oaspeți : Daniel Țurcan, Claudia Banu, Marian Mitra, dr. Alin Pavelescu, Bogdan Pătrașcu, Lucian Pavelescu, Radu Proteasa, dr. Radu Popa Nedelcu, Vasile Pop, Laurențiu Marian Teodorescu și mulți alții care au făcut donații live, pe parcursul întregii seri. Premiul cel mare al tombolei participanților, o excursie la Veneția oferita de Vinuri.Shop, a fost castigat de un cuplu de tineri ce urmează să se căsătorească în scurt timp.

“Considerăm că prima ediție „Olimpiada de Fapte Bune” a fost un real succes, iar scopul pentru care ne-am strâns cu toții a fost îndeplinit. Vă invităm să ne fiți alături și la ceremonia de premiere a elevilor ce se va desfășura în cadrul Galei de Excelență GM68, la sfârșitul calendarului de concursuri și olimpiade naționale pentru elevi”, a declarat preşedintele Asociaţiei General Magheru 68, Etius-Roland Popescu.