Acasă Eveniment FOTO: Încep lucrările la regularizarea pârâului Bistrița! Directorul ABA Olt, Ștefan Prală,...

FOTO: Încep lucrările la regularizarea pârâului Bistrița! Directorul ABA Olt, Ștefan Prală, a predat amplasamentul

Investiții importante la ABA Olt Vâlcea. Directorul Ștefan Prală a dat startul investițiilor la ABA Olt Vâlcea, punând piatra de temelie pentru o investiție extrem de importantă pentru locuitorii localităților Băbeni, Frîncești, Tomșani și Costești. Este vorba despre proiectul care privește lucrarea „Regularizare pârâu Bistrița pe sectorul Costești – Băbeni, jud. Vâlcea”, investiție de 19, 8 milioane lei.
Proiectul vine ca o măsură necesară pentru prevenirea efectelor inundațiilor și a fost implementat de ABA Olt Vâlcea.
”Astăzi, 4 aprilie 2018, am predat amplasamentul catre constructorul care a castigat licitatia pentru executarea lucrarii „Regularizare parau Bistrita pe sectorul Costesti – Babeni, jud. Valcea”, in valoare de 19, 8 milioane lei. Lucrarea va fi executata de Hidroconstructia Valcea.
La doar o zi de la eliberarea autorizatiei de constructie de la CV Valcea, am dat ordinul de inceperea lucrarilor si am mers in teren impreuna cu reprezentatii constructorului, proiectantii, dirigintele de santier, reprezentatul SGA Valcea.
Acest lucru a putut fi posibil pentru ca am avut sprijinul presedintelui CJ Valcea, Constantin Radulescu si al primarului orasului Babeni, carora le multumesc si sper intr-o colaborare buna pe viitor”, susține directorul ABA Olt, Ștefan Prală.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.