Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO. Annabella deschide primul său Retail Park în orașul Horezu, dar și magazinul cu numărul 100!

Primul parc comercial construit de un retailer român, Annabella Retail Park, a fost inaugurat astăzi, 31 mai, în orașul Horezu, județul Vâlcea, strada Tudor Vladimirescu 154.

„Descoperă și tu experiența unui shopping perfect! Simte pulsul orașului în noua ta destinație de cumpărături” – transmite anunțul publicat pe pagina de Facebook a firmei operatoare.

„De la cele mai cool branduri de modă și lifestyle, petshop, farmacie veterinară sau cafenea, la cele mai fresh opțiuni alimentare – parcul nostru comercial este destinația perfectă pentru tine și prietenii tăi. Vino și bucură-te de tot ce avem de oferit! Te așteptăm cu muuuulte suprize pe placul tău!” – se arată în anunțul companiei.

Suprafața totală a parcului de retail va fi de 10.000 de metri pătrați, iar suprafața construită, de 4.000 de metri pătrați. Clienții vor avea la dispoziție 200 de locuri de parcare.

Noul parc comercial va oferi „o experiență facilă și captivantă, cu o gamă largă de branduri internaționale și naționale de modă, frumusețe și lifestyle, dar și supermarket, pet shop, farmacie veterinară și o cafenea”, după cum informează site-ul Annabella Retail Park.

Potrivit site-ului citat, unitatea se dorește a fi „mai mult decât un simplu supermarket”, și anume „o destinație care încurajează produsele românești și promovează economia locală. În cadrul său, veți găsi o varietate largă de produse proaspete, cum ar fi fructe, legume carne, pește, produse lactate și multe altele, dar și produse non-alimentare, precum produse de igienă personală sau produse de curățenie”.