Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

elefant.ro deschide punct de livrare la Râmnicu Vâlcea

Râmnicu Vâlcea, 28 septembrie 2016 – elefant.ro a deschis primul punct de livrare din Râmnicu Vâlcea. Astfel, vâlcenii, dar și locuitorii din localitățile limitrofe pot comanda acum de pe elefant.ro optând pentru primirea coletelor la pick-up point-ul din oraș. Vor beneficia astfel de transport gratuit indiferent de valoarea produselor alese.

Mai mult, la punctul de livrare cumpărătorii pot veni într-un interval orar generos, pot deschide coletele și pot verifica produsele primite. Acestea pot fi testate sau chiar probate, iar în cazul în care nu sunt conforme cu așteptările celor care le-au comandat pot fi returnate pe loc fără costuri suplimentare.

În septembrie 2015, Elefant a deschis primul punct de livrare în București. La un an după, rețeaua ajunge la peste 22 de pick-up points, iar numărul este în continuă creștere.

“Vâlcenii sunt printre cei mai fideli cumpărători ai elefant.ro și dorim prin deschiderea acestui prim punct de livrare să fim cât mai aproape de ei. Dorința noastră este să le oferim acces cât mai facil și mai rapid la produsele pe care le comandă, beneficiind totodată de transport gratuit și posibilitatea de verificare a coletelor.” explică Oana Cazan, Marketing Manager la Elefant.

Punctul de livrare din Râmnicu Vâlcea este deschis pe strada Calea lui Traian, numărul 115 și are program de funcționare de luni până duminică (luni – vineri 09.00 – 21.00; sâmbătă 09.00 – 20.00; duminică 09.00 – 18.00).

Adresele și programul punctelor de livrare Elefant din țară sunt disponibile la adresa http://www.elefant.ro/pickup.

Despre elefant.ro

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 600.000 de clienți o gamă existinsă de produse cu livrare prin curier sau în cele peste 18 puncte de livrare din București și din țară. Fondat în 2010, Elefant s-a extins recent și în afara țării deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova și un magazin online local elefant.md.