Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DIN CICLUL: Când şi poliţiştii din Vâlcea încalcă regulile de circulaţie şi de bun-simţ! (FOTO)

Regulile de circulaţie nu sunt aceleaşi pentru toţi! Deşi dau amenzi pe bandă rulantă şoferilor care încalcă normele rutiere, poliţişti din Vâlcea îşi bat joc de lege după bunul plac.

O regulă de bun-simţ este aceea de a nu parca pe trotuar, acolo pe unde, în mod normal, trebuie să circule pietonii. Şi dacă mai eşti şi într-o zonă cu circulaţie pietonală intensă, atunci nu poţi fi atât de insolent încât să-ţi „plantezi” maşina chiar în mijlocul trotuarului.

Ei bine, un poliţist din Vâlcea a fost atât de impertinent încât a încurcat toată circulaţia pietonală dintr-o zonă din cartierul 1 Mai al municipiului Râmnicu Vâlcea. El a fost surprins de redactorii Vocea Vâlcii într-o postură demnă de rubrica „Ai parcat ca un BOU!”. Culmea sau nu, „gaborul” cu pricina a parcat autospeciala poliţiei chiar pe trotuarul din faţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Elevii care tocmai ieşeau de la şcoală se înghesuiau să treacă pe lângă maşină, numai că omului legii nu-i păsa. Stătea tolănit la volanul autospecialei şi privea nepăsător. Nu s-a deranjat decât atunci când a văzut că este pozat, el începând să claxoneze şi încercând, cu disperare, să scoată maşina de pe trotuar. S-a chinuit destul de mult, pentru că pietonii ocoleau autospeciala pe ambele părţi, dar şi, în stradă, maşinile circulau de zor.

În final, nu putem decât să tragem o concluzie: „Şi poliţiştii încalcă regulile de circulaţie şi de bun-simţ!”.