Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Demax va avea două magazine de electronice și electrocasnice în Drăgășani, jud. Vâlcea

Demax.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de electronice și electrocasnice, va deține două magazine fizice în Drăgășani începând cu data de 28 octombrie.

Primul magazin fizic Demax a fost deschis în Oțelu Roșu în luna august și succesul acestuia a determinat extinderea rețelei de magazine fizice cu pași repezi! Astfel, începând cu data de 28 octombrie, Demax va expune la vânzare în Drăgășani peste 2000 de produse electronice și electrocasnice de la cele mai renumite branduri (Toshiba, Arctic/Beko, Candy, Miele, Daewoo etc.). Magazinele vor fi situate pe str. Piața Pandurilor nr. 13, bl. H (locația fostului magazin EMA) și pe str. Tudor Vladimirescu bl. T9, tronson 4, parter (locația magazinului Practic Electrocasnice).

Inaugurarea noilor magazine coincide cu startul super ofertelor de Black Friday din rețeaua de magazine fizice, așteptând clienții cu prețuri reduse la maxim, cadouri și promoții speciale! De asemenea, clienții vor avea acces la produsele și serviciile Demax, locațiile fiind și un punct de ridicare a comenzilor plasate online, dar și un loc în care pot fi văzute și testate produsele vizualizate online.

Categoriile de produse electronice și electrocasnice comercializate de Demax sunt: mașini de spălat și uscătoare, aparate frigorifice, televizoare, aragazuri, aparate de îngrijire a țesăturile, aparate de îngrijire personală, aspiratoare, cuptoare, plite, hote, boilere, calorifere electrice, electrocasnice mici, aparate de aer condiționat, laptopuri și telefoane.

Magazinele Demax din Corabia și Slatina sunt magazine pentru cei ce iubesc confortul și oricine va trece pragul acestora va găsi cel puțin o alternativă pentru ceea ce are nevoie, iar cu ajutorul unei echipe de profesioniști va deveni client fidel. Magazinele vor fi deschise de luni până vineri între orele 9:00-18:00, iar sâmbăta între orele 9:00-13:00. Echipa Demax va oferi fiecărui client sprijin în achiziționarea unui produs electrocasnic, oferind consultanță de excepție, iar dacă volumul produsului este prea mare, asigură transport gratuit în cele mai sigure condiții. De asemenea, dacă doriți un produs și nu vi-l permiteți pe moment, aveți posibilitatea de a achiziționa produsele în rate.

Despre Demax

Inspirați din pasiunea pentru electronice și electrocasnice, echipa Demax și-a luat angajamentul din 2012 de a construi o legătură eficientă între comercianții unor branduri excepționale și clienții finali, bucurându-se astfel de fiecare dată când așteptările clienților sunt depășite datorită profesionalismului cu care își desfășoară activitatea. Magazinul Demax este deținut de compania Marelvi, unul dintre cei mai importanți distribuitori de produse electronice și electrocasnice din România și împreună își desfășoară activitatea cu integritate, responsabilitate și corectitudine. Marelvi are o experiență de peste 25 ani în sectorul electrocasnicelor, deține 3 depozite în București, Deva, Rădăuți, are o rețea națională de 24 magazine Practic Electrocasnice și o cifră de afaceri de 80 milioane de euro în 2021.

Investiția în magazinele fizice face parte din strategia de extindere a companiei și coincide cu investiții de simplificare a procesului de achiziție online.