Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cozi interminabile pe ambele sensuri la Blidari! Lucrările mai durează încă 2 zile

Nervii șoferilor care circulă pe DN 7 sunt întinși la maxim! Conducătorii auto care circulă pe ruta Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe DN7, trebuie să se înarmeze cu foarte multă răbdare pentru că lucrările de la Blidari (podul de lângă Vadova) vor mai dura încă 2 zile. De mai săptămâni zile, în acea zonă, dar și la Milcoiu, se formează cozi kilometrice din cauza unor lucrări de reparație care nu se mai termină. Șoferii sunt nevoiți să stea ore în șir în trafic.
CNAIR anunță că pe 16 noiembrie 2018, mai pe seară, se încearcă finalizarea lucrărilor, dar nu se ştie niciodată, nu-i aşa, când vine vorba despre termene asumate de autorităţi. Este doar un exemplu al suferinţei pe care şoferii o îndură pe arterele de circulaţie din România.
Astfel, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că lucrările la Podul peste pârâul Sâmnicel, pe DN 7, județul Vâlcea, vor dura până pe 16 noiembrie 2018.
“La aceasta oră o echipă de muncitori lucrează la înlocuirea rosturilor de dilatație ale podului peste pârâul Sâmnicel amplasat pe traseul DN 7, în județul Vâlcea, în proximitatea localității Blidari și face toate eforturile posibile pentru ca intervenția să fie finalizată până vineri seara.
Având în vedere că este necesară menținerea în permanență a unei benzi de circulație libere, intervenția la cele două rosturi de dilatație permite activitatea simultană a maxim 4 muncitori pe pod. Lucrările de înlocuire a rosturilor de dilatație ale podurilor sunt extrem de importante pentru asigurarea circulației în bune condiții.
Menționăm că rosturile de dilatație deteriorate pot produce avarii semnificative autovehiculelor și nu în ultimul rând, accidente cu consecințe grave.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat participanților la trafic, facem apel la aceștia să înțeleagă necesitatea intervenției la acest pod și îi rugăm să manifeste răbdare până la finalizarea lucrărilor.
Precizăm că în zonă circulația se desfășoară semaforizat dar și cu piloți de circulație, atunci când situația o impune.
Mulțumim cu această ocazie Poliției Rutiere Vâlcea care a acordat tot sprijinul necesar pentru dirijarea traficului rutier și pentru desfășurarea circulației în condiții de siguranță”, se arată în comunicat.