Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CORNELIA VULTUR: Am făcut cerere de acum trei zile pentru URNA MOBILĂ! Bolnavii de la Spitalul TBC din Mihăieşti vor putea vota

În urma publicării articolului „La Spitalul TBC din Mihăieşti, bolnavii nu pot vota”, au apărut primele reacţii. Directorul Spitalului de Pneumoftiziologie Constantin Anastasatu din Mihăești, Dr. Cornelia Vultur a făcut câteva precizări: „Vreau să vă spun, în primul rând, că în spital sunt 80 de bolnavi, iar la raportul de gardă la care aţi făcut referire, am discutat despre cum putem să ne organizăm cât mai bine în ziua de 16 noiembrie. Le-am spus colegilor mei ca nu cumva vreun bolnav să plece din spital fără bilet de voie, semnat de medicul curant şi nu mai mult de 2 – 3 ore. În ceea ce priveşte votul, vă pot spune că am făcut încă de acum 3 zile cerere la primăria Mihăieşti pentru urna mobilă. Avem inclusiv cererile care trebuie completate de fiecare bolnav în parte. Noi, aici, avem bolnavi contagioşi şi care sunt dependenţi de oxigen, iar aceştia vor putea vota doar cu urna mobilă”.

Despre preşedintele CJ Vâlcea, dr. Cornelia Vultur are numai cuvinte de laudă, spunând că l-a stimat dintotdeauna, mai ales că „domnul Cîlea a sprijinit dintotdeauna spitalul cu ce a putut”.