Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: AOCC Vâlcea
Eveniment

Copiii din centrele de plasament vor sărbători 1 Iunie alături de Tudorel Popa

Foto: AOCC VâlceaÎn data de 1 iunie la Centrul de Plasament ANA şi în sala mare a Complexului de Servicii Sociale se va organiza un spectacol eveniment cu participarea extraordinară a lui Tudorel Popa, cunoscut tuturor în urma participării lui la emisiunea „Românii au Talent”.

După spectacol se va organiza un grătar în curtea Centrului de Plasament ANA.

Evenimentul se bucură de sprijinul total al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială, partenerul oficial, care va pune la dispoziţie toată infrastuctura necesară şi va contribui cu un meniu special de sărbătoare şi cadouri pentru toţi cei prezenţi.

„Am fost extrem de bucuros pentru această idee a partenerului nostru Asociaţia Orfanilor din Casele de Copii, care împreună cu celelalte asociaţii încearcă să ofere o zi specială beneficiarilor din centrele noastre. Noi, ca şi instituţie punem la dispoziţie tot ce este necesar pentru organizarea acestui eveniment. Vreau să le mulţumesc şi sponsorilor care sunt alături de noi. Sper să fie un eveniment la înălţime” a declarat directorul executiv al DGASPC, dr. Nicolae Badea.

„Un eveniment unic de care copiii din centrele de plasament nu au avut parte până acum. Mai ales că este o diversitate de acţiuni. Spectacol, muzica, dans, grătar şi socializare cu voluntari din cadrul VOLUNTARII SMILE şi Asociaţiei SMILE, condusă de Florin Elvis Tudor. Aceştia sunt cei care au avut minunata idee de a organiza un astfel de eveniment. Sunt copii din familii şi care fac voluntariat în centrele noastre. Nu a fost nicio mirare faptul că DGASPC Vâlcea, prin implicare totală a domnului director Nicolae Badea, a răspuns pozitiv la acţiunea noastră. În toate proiectele derulate de Asociaţia noastră, dl director Nicolae Badea a fost alături de noi şi chiar a încercat să vină cu idei pentru o mai bună desfăşurare a acestor evenimente. Alături de noi sunt şi sponsorii care fac posibil organizarea unui astfel de eveniment. Mulţumim: Bozo, Pensiunea Relax, Flexyvents by Flexyboy, Magic TicTac, MB, Cofetăria Arkadia, Petrom, Diana, Boromir. Sunet şi dj oferit de Events by Tomy” a spus Mihai Ghebrea, preşedintele AOCC Vâlcea.