Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Concursul Naţional al Tinerilor Interpreţi de Muzică Populară „VÂLCEA, PLAI DE CÂNT ŞI DOR”

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu anunță Concursul Naţional al Tinerilor Interpreţi de Muzică Populară „VÂLCEA, PLAI DE CÂNT ŞI DOR” care urmează să se desfășoare în perioada 18-19 noiembrie 2022.

”Atenție… se cântă! Pe acest final de an, ne-am propus să organizăm mai multe evenimente culturale, la care să invităm publicul vâlcean.

Un astfel de eveniment urmează să se desfășoare în perioada 18-19 noiembrie 2022.
Este vorba despre Festivalul – Concurs Naţional al Tinerilor Interpreţi de Muzică Populară „VÂLCEA, PLAI DE CÂNT ŞI DOR”, care anul acesta a ajuns la cea de-a VII-a ediție.
Organizat de Școala Populară de Arte și Meserii din Râmnicu Vâlcea, instituție aflată în coordonarea Consiliul Județean Vâlcea, festivalul-concurs se adresează tinerilor din România, dornici de afirmare în lumea cântecului popular.

Vă așteptăm să le fiți alături celor 34 de tineri interpreți selectați să evolueze în concursul care se desfășura pe scena Sălii Mari a CJ Vâlcea, vineri, începând cu ora 17.00.

Sâmbătă vă invităm să îi revedeți pe cei mai talentați dintre ei, care vor fi premiați în cadrul Galei Festivalului, care va începe la ora 16.00”, a anunțat Constantin Rădulescu pe pagina sa de Facebook.