Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Paul Balanca

Concurs cu premii pentru asociaţiile de proprietari din Râmnicu Vâlcea

Foto: Paul BalancaÎn speranţa că preşedinţii asociaţiilor de proprietari se vor mobiliza şi vor începe curăţenia de primăvară în preajma blocurilor, Primăria Râmnicu Vâlcea a demarat un concurs cu premii. Intitulat “Împreună pentru un oraş mai curat”, concursul are scopul de a îmbunătăţi aspectul urbanistic al oraşului nostru.

Important de ştiut este faptul că la această competiţie nu pot participa decât asociaţiile de proprietari care nu înregistrează restanţe mai vechi de 90 de zile către furnizorii de utilităţi. Asociaţiile de proprietari care se pot înscrie, trebuie să depună dosarele până la data de 5 aprilie 2016.

„Asociaţiile de proprietari participante vor fi departajate în funcţie de mai multe criterii cu ponderi diferite: aspectul spaţiului verde şi curăţenia în spaţiile aferente, aspectul faţadei, lucrările de reabilitare termică, întreţinerea terasei, subsolului, a căilor de acces în bloc, a casei scării şi a altor spaţii comune. La finalul evenimentului, un număr de 50 de asociaţii de proprietari vor fi premiate cu diverse materiale şi echipamente de curăţenie şi de întreţinere a spaţiilor verzi” – precizează Primăria Râmnicu Vâlcea, într-un comunicat de presă.