Acasă Eveniment CONCERT UMANITAR strângere de fonduri: Pray for UCRAINA!

CONCERT UMANITAR strângere de fonduri: Pray for UCRAINA!

Muzica este limbajul universal al omenirii. Muzica este vibratia care aduce liniște, fericire și pace. Vineri, 4 martie 2022, la Biblioteca Județeana Antim Ivireanul din Râmnicu Vâlcea muzica ne unește. Concertul umanitar de strângere de fonduri: Pray for Ucraina are în centrul său două îndrăgite virtuoase ale muzicii clasice: soprana Camelia Clavac, mezzo-soprana Nicoleta Vasâi și co-repetitor prof. Galina Nemțeanu.
Alături de minunații lor elevi vor susține, timp de o oră, un concert de canto clasic, dar și muzică pop, pentru strângere de fonduri pentru refugiații din Ucraina.
Concertul va avea loc vineri, 4 martie, cu începere de la orele 18.00 la Filarmonica Ion Dumitrescu din Râmnicu Vâlcea. Avem alături de noi oameni minunați, care susțin demersul nostru umanitar. Principalii parteneri ai proiectului nostru sunt Inspectoratul Școlar Vâlcea, reprezentat de Mihaela Andreianu și Filarmonica Ion Dumitrescu, prin Petruț Constantinescu.
De asemenea, demersul nostru mai este sprijinit și de Liceul de Arte Victor Giuleanu din Râmnicu Vâlcea, Liceul de Artă „Dinu Lipatti” Pitesti, Forumul Cetățenesc pentru Acțiune Socială și Educație Civică, Asociația Zâmbete Colorate, ONCR -Centrul Local Mircea cel Batran -Ramnicu Valcea, Let’s Do It, Romania!

Cei care doresc să susțină proiectul nostru umanitar, pot dona în contul bancar
RO33BRDE390SV45412003900, deschis la BRD Vâlcea

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.