Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CEZ Distribuție devine DISTRIBUȚIE OLTENIA începând cu ianuarie 2017

După mai mult de un deceniu pe piața românească de energie, CEZ Distribuție își schimbă denumirea în Distribuție Oltenia. CEZ Distribuție a fost operatorul de distribuție a energiei electrice din regiunea Olteniei încă din anul 2005 asigurând alimentarea cu energie electrică a 7 județe: Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea.

„Partenerii noștri precum și consumatorii finali de energie electrică ne vor regăsi cu numele social Distribuție Energie Oltenia, și cel mai adesea sub sigla Distribuție Oltenia, cu un logo nou nouț. Celelalte date de identificare ale companiei, incluzând codul de identificare fiscală și numărul de înregistrare la Registrul Comerțului vor rămâne neschimbate. Operatorul de distribuție a decis să-și schimbe denumirea pentru a se conforma reglementărilor comunitare europene și cele naționale.

Rămânem inima distribuției de energie electrică din regiunea Olteniei și un partener de încredere pentru comunitatea locală alături de specialiștii noștri care aduc energie în viața a peste 3 milioane de persoane.

CEZ Distribuție își schimbă doar denumirea și identitatea vizuală. Sub denumirea Distribuție Oltenia, compania va continua proiectele de investiții majore în beneficiul consumatorilor de energie, implementând proiectele curente și dezvoltând unele noi. Echipa de specialiști a Distribuție Oltenia va continua să implementeze procesul de SMART Transformation și astfel să introducă în era digitală procesul de distribuție a energiei electrice în Oltenia. Investiția de 95 milioane de euro țintește să le ofere utilizatorilor de energie electrică servicii la standarde înalte de calitate și siguranță precum și posibilitatea ca aceștia să aibă un control sporit asupra consumului propriu.

Dincolo de investițiile în rețeaua electrică vom continua să investim și în potențialul uman prin sprijinirea educației unei noi generații de energeticieni în cadrul programului “Ucenic electrician”. Acest proiect este dedicat elevilor a doua colegii tehnologice din Craiova, respectiv Pitești, care s-au înscris la clasele cu profil de electrician de joasă tensiune.

Începând cu ianuarie 2017, inima distribuției energiei electrice din Oltenia are o nouă denumire și o nouă înfățișare: Distribuție Oltenia, însă își păstrează crezul: distribuția energiei electrice de înaltă calitate.” se arată în comunicatul de presă transmis de CEZ Distribuție.