Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: INCIDENTE la Ziua Europei în VÂLCEA

Ziua Independenţei de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite şi Ziua Europei au fost sărbătorite la Vâlcea, în data de 9 mai a.c., prin organizarea unei ceremonii, la care au fost invitate toate oficialităţile administraţiei publice judeţene şi locale, conducători ai serviciilor publice deconcentrate, reprezentanţi ai partidelor politice, reprezentanţi ai structurilor militare, reprezentanţi ai asociaţiilor cadrelor militare în rezervă şi retragere etc.

În deschiderea ceremoniei s-a intonat marşul de întâmpinare, comandantul gărzii a comandat onorul, iar Prefectul Judeţului Vâlcea şi Comandantul Garnizoanei Vâlcea au salutat drapelul de luptă, după care s-a intonat Imnul Naţional al României. Mai apoi, participanții au depus coroane şi jerbe de flori.

Un moment destul de stânjenitor a fost atunci când s-a ajuns la capitolul discursuri. Conform protocolului, trebuia să țină un discurs doar prefectul de Vâlcea, Dumitru Nicu Cornoiu. Însă, din dorința de a se adresa râmnicenilor, primarul interimar Ion Gigi Matei a luat microfonul și le-a spus câteva cuvinte celor prezenți, moment în care spiritele s-au inflamat, liberalii sărind ca arși, cerându-și rândul la microfon.

Deși mai este un an de zile până la alegerile locale, se vede treaba că a început deja campania electorală, care se preconizează a fi una sângeroasă.